HELGEN

 
I lördags gjorde jag mig kalasfin och åkte till Huskvarna för att fira att kusin Werner fyllt 2 år. En dag bestående av paket i stora högar, tårta och massa skratt och bus med mina goa småkusiner. Tänk att man alltid blir lika glad över att få träffa dem! 
 
 
I söndagseftermiddag gick jag och Sofia och såg The Danish Girl (som ju visade sig efteråt vara i helt rätt tid med tanke på Oscarsgalan). En helt fantastisk film- den bästa jag har sett på väldigt länge! Jag blev så oerhört tagen och berörd av hela storyn, så sorgsen men samtidigt väldigt vacker. Alicia Vikander har varit en personlig favorit hos mig i flera år och hennes insats i denna film var magisk! Visst blir man lite extra berörd när det är en svensk som vinner en Oscar... Hennes motspelare, Eddie Redmayne, lyckas med det svåra uppdraget att få en sådan svårspelad roll att se så "lätt" och naturlig ut. Mäkta imponerad! Haha, känner mig nästan som en recensent här, men en väldigt sevärd film! Svårt att inte bli berörd, se den säger jag bara!
 
 
När jag kom ut från bion hade jag fått ett sms från Jonatan som undrade om jag ville gå med på Darin på kvällen då han hade fått en biljett över. Så jag gick hem ett par timmar och begav mig sedan till Åhaga. Jag kan inte påstå att jag har lyssnat mycket på honom, mer än några låtar, men har alltid varit imponerad över hans musikalitet, att han verkar ha båda fötterna på jorden och går sin egen väg. Jag blev oerhört posititiv överraskad över hur fantastisk konserten var! Det var en blanding av hans nya svenska album och några äldre låtar och helheten var det som imponerade på mig mest. Konserten kändes oerhört genomtänkt så som val av låtar och ordningen på dem och sedan var ljussättningen något utöver det vanliga! Tänk vad lite ljus kan göra- otroligt snyggt! Tack bror min (eller kanske snarare hans kompis som inte kunde följa med) för denna fina upplevelse!
 
Ja, som ni märker hade jag en helt makalös bra helg! Det var så roligt att hitta på så många olika saker efter att jag har varit dålig och sjukskriven i tre veckor som innehöll bland annat ett besök på vårdcentralen, ett annat på diabetesmottagningen och en natt på akuten. Detta var väldigt behövligt och nu har jag laddat batterierna ordentligt!

Kommentarer
Postat av: Linnea Aurora

Har funderat ett tag nu på att se The Danish Girl- får ta och göra det!

2016-03-09 @ 08:04:37
URL: http://linneaaurora.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0