MATERIELL LYCKA

Väska från River Island.
 
Den här fina väskan köpte jag för ett par veckor sedan efter att ha suktat efter den ett bra tag. En semesterpresent från mig själv till mig själv. Himlans käckt. Materiell lycka när den är som bäst!
 

THOSE SUNNY DAYS

 
Vilket underbart sommarväder det har varit den senaste veckan! Jag har hunnit med en hel del, nästan en utflykt om dagen. Jag har varit i Skövde, ätit glass på Basta Kvarn, badat i havet vid Skrea strand, spelat discgolf vid Ymer, varit på marknad i Långås och ätit langos- typisk marknadsmat, suttit i gräset och målat, ätit lunch i stadsparken med en massa Pokémonletare runt omkring, druckit massvis med iste och haft fönstret på vid gavel dygnet runt. Ja, jag har helt enkelt njutit av sommaren! Imorgon bär det av mot det skånska landskapet för att tillbringa några dagar där med familjen. Mamma fyller nämligen 50 i veckan, så henne ska vi fira! 

LÅGT BLODSOCKER– EN VARDAGSFIENDE

 
Idag vaknade jag med 2,3 i blodsocker. Ja men tack för den! Huvudet värkte och med darrande kropp hade jag inget annat val än att ta mig från sängen till kylskåpet i jakt på den där svartvinbärssaften som står redo för just sådana här tillfällen. Efter ett och ett halvt glas saft var jag på banan igen, eller nja, i alla fall blodsockermässigt. Huvudvärken satt kvar större delen av dagen så min to-do-list fick jag skjuta upp till en annan gång och skriva till vila på dagens lista istället. Känslan när man vaknar på morgonen och man inte känner sig utvilad för fem öre plus den där vakna-med-lågt-blodsocker-huvudvärken-som-inte-släpper är nog en av mina största vardagsfiender.
 
Efter mycket vila kändes huvudet bättre framåt kvällen, så ikväll har jag haft familjen här på lite allsångsmys. En riktig sommartradition hos familjen Hjalmarsson– trevligt värre! Nu har jag precis bytt sensor samt tagit kvällssprutan med mitt långtidsverkande insulin. Självklart träffade jag en nerv och fick ett blåmärke till till samlingen, en sådan dag helt enkelt... Men men, nu ska jag gå och lägga mig och hålla tummarna för en stabil blodsockerkurva under natten. God natt!
 
 

GARDEROBSFAVORIT

Jumpsuit: River Island // Kofta: Lindex // Sneakers: Nike
 
Denna svarta jumpsuit har blivit en riktig garderobsfavorit hos mig. Bekvämt och himlans snyggt plagg är alltid en vinnande kombo! Den enda nackdelen är väl att en jumpsuit troligtvis är det mest opraktiska plagg att bära som diabetiker, det går ju liksom inte att lyfta på tröjan för att ta den nödvändiga sprutan... Men men, vill man vara fin så får man ta extra tid på sig att krångla med insulinet! ;)

SEMESTER

 
I fredags gick jag på efterlängtad semester! I hela fyra veckor ska jag få vara ledig och bara vara. Ja, jag har inga större planer utan tar dagen lite som den kommer- precis vad jag behöver! Återhämtning och energipåfyllning inför hösten står högst upp på prioriteringslistan. Och vem vet, kanske ett och annat inlägg dyker upp här, det brukar ju bli ett uppsving på blogginläggen under sommarledigheten... ;)
Hur som helst, nu ska jag njuta till max av dessa veckor!

RSS 2.0