STOCKHOLM

 
 
 

Förra helgen var jag, Ellinor, Jonatan och Elin i vår finfina huvudstad. Tre underbara dagar fick vi där huvudfokus låg på lördagens Veronica Maggio-konsert på Stadion. Och vilken konsert det blev!

 

Hur man fördriver tiden inne på Stadion på bästa sätt? Tja, vi laddade ner ett yatzyspel på mobilen efter att ha glömt kortleken på hotellrummet...

 
 
 
 

M A G I S K T! Jag har då aldrig skriksjungit så mycket förut! Vilken stämning det var när 20 000 personer sjöng med i varje låt. Och gästartisterna var ju inte fy skam de heller, eller vad säger ni om Markus Krunegård, Eva Dahlgren och Håkan Hellström? En konsert jag sent kommer glömma med andra ord!

 
 
 

Andra dagen besökte vi Fotografiska, något jag aldrig hade gjort tidigare men länge velat göra. Utställningen om Greta Garbo var helt klart rolig att se, men min favorit var ändå 

Inherit the Dust

. En utställning där porträtt på vilda djur hade fotograferats i naturlig storlek i miljöer där de tidigare levt, som nu tagits över av människan. En riktig tankeläsare fick man minst sagt.

 
 

När man semestrar och bor på hotell blir det ju en hel del besök på restauranger och caféer. Smarrigt värre!

 

I väntan på tåg i Herrljunga. Eller Hjalmarssons on tour. Eller skivomslaget är kirrat, som Elin sa. Ja, välj själva.

 
 

Sista dagen var det shopping som stod på schemat. Shoppinglyckan var stor medan plånkan inte var lika glad efteråt...

 

Som ni förmodligen har märkt hade vi en riktig lyckad Stockholmshelg. Tänk att avsluta första arbetsveckan efter semestern på det viset. Jo, men det får gärna bli en tradition!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0