STOCKHOLM

 
 
 

Förra helgen var jag, Ellinor, Jonatan och Elin i vår finfina huvudstad. Tre underbara dagar fick vi där huvudfokus låg på lördagens Veronica Maggio-konsert på Stadion. Och vilken konsert det blev!

 

Hur man fördriver tiden inne på Stadion på bästa sätt? Tja, vi laddade ner ett yatzyspel på mobilen efter att ha glömt kortleken på hotellrummet...

 
 
 
 

M A G I S K T! Jag har då aldrig skriksjungit så mycket förut! Vilken stämning det var när 20 000 personer sjöng med i varje låt. Och gästartisterna var ju inte fy skam de heller, eller vad säger ni om Markus Krunegård, Eva Dahlgren och Håkan Hellström? En konsert jag sent kommer glömma med andra ord!

 
 
 

Andra dagen besökte vi Fotografiska, något jag aldrig hade gjort tidigare men länge velat göra. Utställningen om Greta Garbo var helt klart rolig att se, men min favorit var ändå 

Inherit the Dust

. En utställning där porträtt på vilda djur hade fotograferats i naturlig storlek i miljöer där de tidigare levt, som nu tagits över av människan. En riktig tankeläsare fick man minst sagt.

 
 

När man semestrar och bor på hotell blir det ju en hel del besök på restauranger och caféer. Smarrigt värre!

 

I väntan på tåg i Herrljunga. Eller Hjalmarssons on tour. Eller skivomslaget är kirrat, som Elin sa. Ja, välj själva.

 
 

Sista dagen var det shopping som stod på schemat. Shoppinglyckan var stor medan plånkan inte var lika glad efteråt...

 

Som ni förmodligen har märkt hade vi en riktig lyckad Stockholmshelg. Tänk att avsluta första arbetsveckan efter semestern på det viset. Jo, men det får gärna bli en tradition!


PERFEKT SYSSELSÄTTNING FÖR EN REGNIG DAG

 
Vad man ska hitta på en regnig torsdag? Ta en fika på Viskan och gå på bio med två fina vänner såklart. Vi var och såg Legenden om Tarzan. Jag brukar inte gilla action-/äventyrsfilmer så värst mycket, men denna var otroligt välgjord så helt klart sevärd! Tack Jenny och Amanda för en mysig eftermiddag och kväll!♥

LUNDAHÄNG OCH HAVSDOFT

Förra veckan åkte vi ner till Skåne några dagar för att fira fantastiska mamma som fyllde 50 år. Vi började med utomhusteater på Poppegården och sedan for vi vidare mot Lund. Nedan ser ni lite vad vi hittade på.
 
 
När teatern man ska till har havet som granne, kändes en havspromenad självklar. Och jag klagade då inte- vem gillar inte att vara vid havet liksom?!
 
 
När man är i Lund är ett besök i Domkyrkan nästintill obligatoriskt. Den är ju så mäktig! 
 
 
Smarrigt värre! Vad vore ett födelsedagsfirande utan god mat och fika?
 
 
Bilden som beskriver min uppväxt som mellanbarn. Obs! Det kan ha varit så att jag kan ha suttit ett par trappsteg längre ner när bilden togs... ;)
 
 
♥♥♥Dessa mysiga kullerstensgator!♥♥♥

RSS 2.0