TACOKVÄLL EN ONSDAGIkväll har jag ätit tacos och bara slötittat på några How I Met Your Mother-avsnitt. Detta var precis vad jag behövde då ikväll var den enda repfria dagen under denna intensiva men roliga period. Nej, det får bli något mer avsnitt innan jag går och lägger mig. God kväll!

LÄSHÖRNA OCH EN LYCKLIG LOVISA

 
Tidningsställ: Åhléns // Golvlampa: Mio // Pläd och matta: Hemtex // Fåtöljen är en gammal en som funnits i släkten ett bra tag...
 
Hej på er! Tyckte att det så här på min bara-vara-hemma-och-ta-det-lugnt-lördagkväll passade bra med en bild på min mysiga läshörna. En sådan här lördagkväll med inga måsten är precis vad jag behöver just nu, jag är nämligen inne i en hektisk period med jobb på dagarna och musikalrep nästintill varje dag. MEN det är så förbaskat roligt och med bara två veckor kvar till premiären är det behövligt och nyttigt att nöta in varenda liten detalj för att kunna genomföra en så bra föreställning som möjligt! Och det är så skönt för mig personligen att känna att jag verkligen njuter av detta! Jag har nämligen inte alltid haft så lätt för att bara vara i stunden och njuta av att jag faktiskt får stå på scenen och agera, sjunga och dansa– det som jag tycker allra mest om att göra! För några år sedan när jag var med i My Fair Lady var jag nämligen väldigt utmattad och kunde inte riktigt just njuta utan var stressad och mådde allmänt riktigt dåligt. Därför känns det så otroligt skönt att kunna säga att även om det är mycket nu så mår jag så fruktansvärt bra! Jag tar verkligen in allt och får energi av det istället! Det är ju PRECIS så här det ska vara! Ni anar inte hur mycket det här betyder för mig! Att få känna sådan enorm lycka och ha lite medgång är varenda människa värd- och så även jag! Åh, vill bara skicka en stor kram till alla som är med i musikalen Oliver! som bidrar till den härliga energin och gemenskapen. Ni är helt enkelt bäst! ♥
 
Det var väl kanske inte riktigt min tanke att bli såpass "djup" i detta inlägg, men ta mig tusan vad skönt det är att få skriva av sig även när man mår bra! 

AND I'M BACK

Ny vas från Bloomingville/Royal Design.
 
ÄNTLIGEN har jag fått internet i lägenheten och kan börja blogga ordentligt igen! Vad har hänt sen senast då? Ja, inte så mycket faktiskt. Har haft feber och varit jätteförkyld de två senaste veckorna, så har helt enkelt inte hunnit/orkat med så mycket. I helgen dock har jag varit mycket piggare och hunnit med en massa roliga saker; 20-årsfest för Josefine och Matilda, hängt i lägenheten med Amanda, tjejkväll på stan med Sofia och två stycken musikalrep. Det gäller att ta igen det man har missat med en gång– eller hur?! ;)
Nu blir det det obligatoriska kvällsteet och någon rolig tv-serie.

RSS 2.0