SOFFLÄGE

 
I skrivande stund är jag inne på soffläge dag två. Jag hade migrän och halsont igår och idag har jag varit trött i hela kroppen, men nu känner jag mig något piggare så imorgon är det back to work som gäller! Imorgon kväll har vi föreställning, så jag håller alla tummar och tår att jag känner mig utvilad imorgon... Men men, det brukar ju lösa sig på ett eller annat sätt. Får väl ta igen mig bakom scenen och i logen! ;) Nej, nu ska jag återgå till min bok. Önskar er en trevlig kväll! 

DEN SENASTE TIDEN

 
För två veckor sedan hade vi en efterlängtad och lyckad premiär av musikalen Oliver! Sedan dess har vi hunnit med 5 föreställningar. Har ni ännu inte hunnit med att gå och kika, har ni ytterligare 10 tillfällen på er! Kika in HÄR för mer info.
 
 
Oktober har bjudit på många fina höstdagar! Inte mycket regn här inte, vi får väl se hur det blir i november... ;)
 
 
Förra helgen hade jag besök från Skåne, närmare bestämt en Lundastudent till likaså min syster. Vi hade inte setts sedan i slutet av augusti så det var en del att ta igen. Systermys och sconesfrukost var lite som vi hann med.
 
I torsdags begav jag mig till Sagateatern, som numera kan kallas mitt andra hem, men nu satte jag mig i salongen istället för att ställa mig på scenen. Jag och Sofia hade nämligen biljetter till Jesper Rönndahls standupshow Bildbevis. En kväll som bjöd på många skratt vill jag lova! Precis vad man behövde efter några intensiva veckor.
 
Ja, som jag har nämnt har jag haft intensiva veckor med mycket att göra, därav min frånvaro här på bloggen. Men jag har då inte slutat blogga om ni trodde det! Nej då, rätt som det är kommer det upp ett inlägg. Så lätt blir ni inte av med mig! ;)

RSS 2.0