MOT LJUSARE TIDER

Ett gäng vår- och sommarbilder från förra årets bloggarkiv.
 
Den här veckan har både plusgraderna och solen vågat kika fram efter ett långt uppehåll och dessutom har fåglarna kvittrat för fullt när jag har gått till jobbet på mornarna. Nu känns det som att våren och värmen närmar sig med stormsteg och hur härligt är inte det?! För att fira detta letade jag fram några vår- och sommarbilder från i fjol. NU går vi mot ljusare tider!

#FRIYAY

 
Äntligen fredag! Den här veckan har jag varit förkyld och trött, vilket gör att helgen känns ännu mer välkommen och välbehövlig än vanligt. Jag har inget planerat men det gör mig ingenting, utan det ska bara bli skönt att ta det lugnt och försöka att bli frisk. Nu ska jag kurera min onda hals med en stor kopp pepparmyntste samt läsa ett par kapitel ur min nya bok (Britt-Marie var här av Fredrik Backman) som jag fyndade på bokrean förra veckan. Jag har bara hunnit läsa drygt fyra kapitel än så länge, men den har redan bjudit på många skratt. Riktigt underhållande med andra ord, tips tips!
 
En riktigt fin helg önskar jag er!

FROM BIK BOK

 
I var och varannan butik finner man nu den vita stickade v-ringade tröjan med den svarta kanten bland vårnyheterna. Själv fastnade jag lite extra för den här oversize-modellen från Bik Bok. För 299 kr fick den följa med mig hem från helgens vistelse i Göteborg.

I MINA HÖRLURAR

 
Under de senaste veckorna har jag lyssnat om och om igen på detta album. Det går ju inte annat än att tycka om dessa supermusikaliska och duktiga killar! Äntligen har de släppt sin första skiva och jag kan säga att de levde upp till mina höga förväntningar. Nu längtar jag tills jag ska gå och lyssna på dem i maj. Om ni vill börja söndagen med bra musik; sök på Solala på Spotify.

RSS 2.0