PICKNICK

 
En ledig tisdag med fint väder, vad gör man då? Har picknick såklart! Äntligen hittade vi en dag då både jag och Sofia var lediga så att vi kunde träffas och hitta på någonting, det är inte lätt vill jag säga! Då sommarvärmen vågade visa sig igen bestämde vi oss för att åka in och ha picknick i Stadsparken. 10/10 möjliga i mysfaktor och till likaså full pott vad gäller smaken på matsäcken!

PAINT
Något som jag har börjat med under den senaste månaden är att måla. Och nej jag är verkligen ingen konstnär, utan jag köpte mig en målarbok med massvis med trädgårds- och blommotiv. Hur somrigt är inte det och dessutom hur praktiskt är det inte för oss som verkligen inte kan rita men ändå vill måla något fint?! ;) Det är riktigt avslappnande och roligt att färglägga dem svartvita motiven till färgglada blomstervärldar! Så här sitter jag ibland om kvällarna och målar samtidigt som jag lyssnar på musik eller någon bra podcast. Avslappning på högsta nivå! 


SHOE LOVE
Här ser ni mitt senaste tillskott till skogarderoben. Hur snygga är de inte?! Älskar dem, trots att jag fick skoskav första gången jag använde dem men det står man ut med... Ni hittar dem på River Island.

GLAD MIDSOMMARByxor: Vero Moda // Topp: H&M // Kofta: Vila // Skor: Nike

Glad midsommar på er, alla fina människor! 

SIESTA I SKUGGAN
Äntligen kom den! Det är naturligtvis sommaren som jag syftar på. Efter den kallaste majmånad på länge är vi minst sagt värda lite sommarvärme! Dock, som den bleka nordbo jag är, brände jag mig ganska så ordentligt igår ute i solen. MEN en siesta-i-skuggan-fredag är inte så tokigt det heller! Med en bok och en skål med jordgubbar på en filt under syrenen har jag det bra! Trevlig fredag på er!


"JUST DET JAG HAR EN BLOGG..."

Ja, rubriken och om man tittar på när jag senast publicerade ett inlägg säger väl allt; bloggandet har inte varit det bästa den senaste tiden. Jag har egentligen inget att skylla på förutom att jag helt enkelt inte har haft något att blogga om eller inte varit så värst pepp på att blogga. Nu hoppas jag att det ska vända. Dock har jag för tillfället ingen dataladdare och med en urladdad dator kan det bli något krångligare att skriva inlägg när man som jag har alla bilder från kameran sparade på datorn. Som tur är har jag i alla fall blogg.se-appen, så ett och annat inlägg från mobilen ska jag nog se till att skicka iväg tills jag har ordnat en laddare. Nu på tal om något helt annat. I fredags kväll kom Ellinor hem och igår fyllde hon  år. Detta firades genom presenter och tårta här hemma på dagen och en middag på Babbel på kvällen. 

I veckan blir det ännu mera festligheter då Jonatan tar studenten. Tänk att det för ett år sedan var jag som stod på flaket och nu är det brorsans tur. Ja, med risk att låta klyschig men tiden går fort! ;)

RSS 2.0