PORSLIN, FIKA OCH ETT TRÄNINGSPASSRubriken avslöjar egentligen ganska mycket om min dag, men jag tänker ändå beskriva den. I förmiddags åkte jag och Ellinor in till stan en sväng. Vi gick vidare mot Iittala outlet där jag köpte porslin! Ja, ni läste rätt. Dags att förbereda sig för att så småningom flytta. Jag har visserligen ingenstans att bo än, men jag är ju himlans sugen på att få en egen lya... Nå väl, tillbaka till porslinet. Jag fastnade för tallrikar från Rörstrands Swedish Grace med färgen is samt Iittalas Teema-assietter och skålar i pärlgrå. Åh, mina färger så det bara skriker om det!


Efter porslinshoppandet var hela familjen bjudna på mat och fika hos mormor och morfar. Det bjöds på riktig husmanskost med potatis, pannbiffar, sås och stekt lök (svårslaget om ni frågar mig) och goda pajer till efterrätt. Det där med att oroa sig för att inte bli mätt och belåten, är aldrig något problem när morföräldrarna står för maten!

Efter att ha hämtat mig från matkoman gick jag hem och bytte om till träningskläderna. Innan ni läser vidare är det nog bäst att ni sätter er. Jag förvarnar redan nu för det som komma skall. Idag har jag, Anna Lovisa Hjalmarsson, sprungit! Jag förstår att detta kommer som en chock! Alla ni som känner mig väl vet att jag verkligen inte är någon löpartyp - långt ifrån - men idag slog jag på stort! Och sannerligen det gick! Det här med att jag var helt slut och genomsvettig efteråt behöver vi inte säga så mycket om... Istället för att ni i slutet av detta inlägg ska få se en bild på mitt svettiga fejs (tro mig, så roligt ska vi inte ha det) säger jag hej så länge! Fortsatt trevlig fredagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0