IT´S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

 
Äntligen börjar jag faktiskt inse att julen är på glänt! Den där julkänslan har varit lite frånvarande det här året må jag säga... Men idag har jag både klätt granen, julpyntat med tomtar, slagit in julklappar, tänt ljus i varje vrå och lyssnat på julmusik. Så nu säger jag välkommen till julen och god jul till er!

ALLA DESSA JULBESTYR

 
3 dagar kvar till julafton. Ja, det är något magiskt med denna tiden! Jag är en julälskare på alla dess vis – det är ju helt klart den mysigaste tiden på året! MEN, alla dessa julbestyr... Det är så mycket man både vill och borde hinna med, men tiden räcker inte riktigt till. Välkommen till vuxenlivet, Lovisa! Jo man tackar ja... Jag har knappt hunnit med hälften av det jag ville innan julen. Men ärligt talat, vad spelar det egentligen för roll? Det blir ju jul ändå! Försök att tänka på det mitt i julstressen. Nej, nu tar jag istället och går och lägger mig och tar mig tid för lite återhämtning, som är ack så viktigt i dessa stunder. Julklapparna är i alla fall inhandlade och det med rim till (ja ni läste rätt) – det ni! 
Natti natti!

JUST AN ORDINERY MONDAYOch så var det måndag igen... Det har varit en sådan där typisk måndag för min del. Jag börjar alltid tidigt på måndagar så går hemifrån 6:15 till jobbet. Lite extra måndagstrött har jag varit idag med tanke på att jag kom hem igår strax innan midnatt eftersom hemresan från Lund inte gick enligt tidsplanen. Nu är jag nyss hemkommen efter att ha avslutat den långa dagen hos frisören. Oerhört nöjd med min nya frisyr må jag då säga! Känns skönt och väldigt fräscht att ha kapat av några centimeter. Nu ska jag gå och handla och sedan väntar disken på mig. Jo det där sistnämnda är jag oerhört duktig på att skjuta upp minst sagt... ;)

RSS 2.0