FÖRSTA VECKAN I LÄGENHETENNu har jag bott i lägenheten i en vecka och SOM jag trivs redan! Har inte så mycket möbler än så det är lite svårt att komma i ordning ordentligt, men tycker ändå att jag har fått det mysigt och hemtrevligt med det lilla jag har hunnit med att fixa.


Har bäddat fint i sängen med nytt överkast, ny pläd och med nya kuddar- allt i mina favoritfärger naturligtvis! Blått, grönt och vitt är färger som återkommer en hel del kort sagt...


... samma nyanser finner ni i min mysiga ljusslinga!


Har fått lite ordning i mina köksskåp i alla fall, självklart har jag porslin i olika blåa nyanser. Kan aldrig bli för mycket blått! ;)


I helgen unnade jag mig en långfrukost på sängen- hur mysigt och lyxigt är inte det på en skala?! En bra start på mitt mål med att bli bättre på att äta frukost. 


Det är ett gammalt hus jag bor i och det finns många sådana här vackra fönster! Helt i min stil! Blomman i fönstret fick jag i inflyttningspresent av Ellinor och jag tycker den står där så fint bredvid mina gröna ljuslyktor. 


Sedan kunde jag inte låta bli att köpa en hortensia i tre olika blåa nyanser (hehe börjar bli lite tjatigt det där...). Hur jag ska lyckas hålla den i liv med mina väldigt icke gröna fingrar återstår att se, men har i alla fall förberett mig genom att låta vattenkannan stå precis jämte. Blir bara en fin detalj tycker jag!

Sådär ja! Nu har ni fått se ett smakprov på hur det ser ut i min nya lya. Lovar att försöka att bli bättre på att uppdatera, men har inte haft något internet utan får det först i slutet av veckan. Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh så fint det ser ut!! Ska bli så roligt att få se i verkligheten!! :D:D

Svar: Tack så mycket! Kan inte säga annat än detsamma!! :)
Lovisa Hjalmarsson

2015-09-01 @ 16:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0