FÖRSTA VECKAN I LÄGENHETENNu har jag bott i lägenheten i en vecka och SOM jag trivs redan! Har inte så mycket möbler än så det är lite svårt att komma i ordning ordentligt, men tycker ändå att jag har fått det mysigt och hemtrevligt med det lilla jag har hunnit med att fixa.


Har bäddat fint i sängen med nytt överkast, ny pläd och med nya kuddar- allt i mina favoritfärger naturligtvis! Blått, grönt och vitt är färger som återkommer en hel del kort sagt...


... samma nyanser finner ni i min mysiga ljusslinga!


Har fått lite ordning i mina köksskåp i alla fall, självklart har jag porslin i olika blåa nyanser. Kan aldrig bli för mycket blått! ;)


I helgen unnade jag mig en långfrukost på sängen- hur mysigt och lyxigt är inte det på en skala?! En bra start på mitt mål med att bli bättre på att äta frukost. 


Det är ett gammalt hus jag bor i och det finns många sådana här vackra fönster! Helt i min stil! Blomman i fönstret fick jag i inflyttningspresent av Ellinor och jag tycker den står där så fint bredvid mina gröna ljuslyktor. 


Sedan kunde jag inte låta bli att köpa en hortensia i tre olika blåa nyanser (hehe börjar bli lite tjatigt det där...). Hur jag ska lyckas hålla den i liv med mina väldigt icke gröna fingrar återstår att se, men har i alla fall förberett mig genom att låta vattenkannan stå precis jämte. Blir bara en fin detalj tycker jag!

Sådär ja! Nu har ni fått se ett smakprov på hur det ser ut i min nya lya. Lovar att försöka att bli bättre på att uppdatera, men har inte haft något internet utan får det först i slutet av veckan. Ha det bra!

BLOGGPAUS I PACKANDET

 
Flytten närmar sig med stormsteg och jag har just nu en paus från att fylla flyttkartonger. Ja, den här helgen går åt till att packa, packa, packa... På måndag tar jag nämligen mitt pick och pack och flyttar in i min nya lya. Det är mycket som snurrar i huvudet just nu och även om jag har fått en hel del gjort på att göra-listan så är det fortfarande en massa som ska hinnas med. Jag pendlar mellan att vara hur lugn som helst och i nästa stund få smått panik över att jag inte har hunnit med att göra det... Men det är väl så här det ska vara, tänker jag? En ny inblick i vuxenlivet! ;) Mitt i allt har jag dragit på mig en förkylning med, varför inte liksom, vilket gör att jag inte känner mig riktigt så pigg som jag hade önskat mig denna helg. Jaja, allt får väl ta sin lilla tid. Det ger sig– eller hur Ebba?! ;)
Nu ska jag dock ta och fixa lite lunch och ta och sätta mig framför teven och friidrotts-VM. Ja, så får det bli innan jag ger mig på det igen...

DE SENASTE DAGARNA

 
Förutom att jag jobbade hela förra veckan hann jag även med två stycken konserter med Notknäckarna, en i Borås och en i Varberg, där vi sjöng tillsammans med Göran Fristorp och Borås Salongsorkester. Imorgon är det konsertdags igen, då med bara Notknäckarna (men det är ju inte så bara) i Seglora kyrka så kom dit klockan 19 vettja om ni vill njuta av några fina sånger. I helgen drog musikalrepen igång igen och nu är det full rulle med repetitioner innan premiären av musikalen Oliver som är den 10 oktober. Här gör jag reklam för det ena efter det andra... ;) I söndags konfirmerades min fina kusin Elin och det var en helt fantastisk dag på alla sätt och vis! Så stolt jag är att få vara kusin till denna underbara människa!
 
Ja, som ni märker har jag haft fullt upp det senaste så jag hoppas att ni har överseende med att det ibland går lite längre tid mellan uppdateringarna här. Kram på er så länge!

DENIM SKIRT

 
Jeanskjol: Lindex // T-shirt: H&M // Halsband: Gina Tricot 

SUNNY FRIDAY

 
Första arbetsveckan efter semestern är avklarad och jag började den med att bara jobba 4 dagar, med andra ord har jag varit ledig denna soliga fredag. Uppdateringarna här har blivit färre, så som det lätt blir när man jobbar, men tro inte att jag slutar för det! Nej då, rätt som det är kommer det ett nytt inlägg- som nu till exempel. Vad har då jag haft för mig denna lediga dag? Tackar som frågar! Jag har varit i stan och gjort några ärenden, njutit av solen och om en liten stund ska jag ner till fotbollsplanen för att se när Jonatan spelar match. Heja Sandhult! Trevlig fredagskväll på er!

BACK TO WORK


Jag och mamma unnade oss varsin glass efter vår första arbetsdag efter semestern. 

Som ni nog har listat ut var jag idag tillbaka på jobbet efter fyra härliga semesterveckor. Jag har fått ett vikariat på 85% på en avdelning på en förskola som gäller året ut. Detta innebär att jag är ledig varannan fredag och dessutom inte jobbar så många heldagar- sicket bra schema! Förut jobbade jag inom Vikariebanken, vilket innebar att jag till exempel kunde bli inringd samma morgon om det fattades personal på någon avdelning. Jag trivdes med det, men inget man kanske vill göra en längre period, så jag är väldigt glad över det här vikariatet samt att det ska bli otroligt skönt med fasta tider! Det är samma förskola som jag var vikarie på, så jag känner redan personalen och en hel del av barnen och SOM jag trivs! 

Ja, denna hösten har jag verkligen mycket roligt att se fram emot. Dels då mitt vikariat, allt som har med flytten att göra och om ett par veckor drar musikalrepen igång igen efter sommaruppehållet! En höst med jobb på förskola, inrednigsprojekt samt att få tillbringa helgerna på musikalscenen låter som en helt underbar höst tycker jag!

RSS 2.0