STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

 
I fredags kväll kom vi hem efter att ha haft några riktigt härliga dagar i Stockholm. Vad vi har haft för oss får ni se på bilderna nedan.
 
 
Det bästa med hotellet var att det låg centralt - vi hade nära till allt! Att rummet var rymligt och fint gjorde inte det hela sämre om man säger så. Dessutom hade vi superfina fönster som man kunde sitta i och kolla ut över hötorget.
 
 
Mina fina syskon och till likaså rumskamrater.
 
 
Anledningen till att vi åkte till huvudstaden var att vi skulle gå och se Grotescos föreställning på onsdagskvällen. Hjälp, var börjar man?! Man måste nästan se den för att förstå vad den handlar om. Först och främst är ju alla medverkande så himla proffsiga. De har en härlig sammanhållning och när de 20 minuter innan föreställningens start kommer utklädda till olika grotescokaraktärer och vimlar runt och pratar/improviserar med publiken vet man redan där att föreställningen kommer bli bra. En otroligt rolig föreställning (eller snarare en riktig roolig comedy som man säger på Grotesco-språk) som bjöd på många skratt. Jag var nog inte den enda som gick därifrån med kramp i magen efter att ha skrattat i 3 timmar!
 
 
Under torsdagen var det shopping som gällde. Jag hade bestämt mig att jag skulle shoppa ordentligt redan innan och då menar jag verkligen att shoppa. Om jag höll det löftet? Ja, självklart. Vad tror ni om mig egentligen?!
 
 
Under vår lilla vistelse var vädret på topp. Varmt och strålande solsken. Dessutom hade körsbärsträden vid Kungsträdgården börjat blomma. Självklart var jag, och en hel del andra, framme med kameran.
 
 
Innan vi åkte hem på fredagen tog vi en promenad i Gamla stan. Alltid lika mysigt!
 
Ja, som ni märker har vi haft det jättebra. Skönt att komma iväg lite, det behöver alla då och då. Tack Stockholm för den här gången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0