SMILE

 

ONSDAG

 
Om en liten stund ska jag bege mig till stan för att göra några ärenden innan det är dags för Notknäckarna. Vad jag har gjort annars idag? Tackar som frågar. Jobbat samt stått ute i regnet med paraply och fotat bilderna ovan. Vad gör man inte för att få lite bilder till bloggen, liksom?! ;)

HÖSTENS MYSIGASTE PLAGG

Bild 1: H&M // Bild 2+3: Zara // Bild 4: NLY Trend
 
I höst vill jag gå runt och mysa i stickade tröjor. Jag skulle inte tacka nej till en tröja i oversize-modell med polokrage. Ovan har ni ett urval på några stycken inom denna kategori, som nu finns ute i butikerna.

TEA

 
Idag har jag varit och repat hela dagen. Det börjar verkligen ta sig och gå från klarhet till klarhet nu, vilket känns riktigt bra! Mindre än 3 veckor kvar till premiären – G A L E T ! Det var extra roligt att repa idag eftersom jag har missat veckans 2 andra rep då jag har varit sjuk. Förkylning och feber hela långa veckan, som med största sannolikhet även visade sig vara en bihåleinflammation. Men som tur var hade jag kvar av mitt pollennässpray (som även hjälper vid bihåleinflammation) och det hjälper verkligen med en gång. Idag var första dagen då jag vaknade upp och kände mig pigg och utvilad. Wey! Dock är jag en aning trött efter dagens repetitionstimmar- tur då att jag inte ska jobba förrän tisdag och har en dag att vila mig. Nej, nu ska jag och min temugg gå och sätta oss framför teven. Hoppas att ni haft en underbar helg!

HÖST, HÖST OCH MERA HÖST

Några höstliga bilder från fjolåret.
 
Nu känner jag att jag är väldigt nyfiken på vad hösten har att erbjuda och jag önskar den med ett leende på läpparna varmt välkommen. Jag tycker att det är samma visa varje år; man vill inte att sommaren ska ta slut och man går och grubblar över att hösten väntar runt hörnet, men så plötsligt vänder det och man tänker att hösten är inte fy skam trots allt. Hösten är helt klart en årstid som innehåller många go'bitar. Man får gå och mysa runt i stickade halsdukar och varma koftor, dricka massvis med te, se hur trädkronorna bildar ett färgstarkt landskap, kura ihop sig i soffan med en filt, ja listan kan göras lång... Jag är säker på att hösten 2014 kommer att bjuda på alla dessa saker och är redan nu säker på att de kommande månaderna kommer vara kalasbra. Och som om inte det vore nog väntas 20 stycken föreställningar med världens härligaste Vita Hästen-gäng! Ja hösten, du och jag kommer med största sannolikhet komma överrens även i år.
 

Anteckning till mig själv (och till dem som känner sig träffade): Kolla tillbaka på detta inlägg när man börjar klaga på att det har regnat tio dagar i rad. ;)

BACK ON TRACK



Nämen tjenare! Det var ett tag sedan. En bloggpaus blev det utan någon som helst förvarning överhuvudtaget. Anledningen? Ja, jag tappade inspiration helt enkelt för ett ögonblick och sedan rullade vardagen på utan att jag tänkte på att blogga. MEN, nu är jag tillbaka med en hejdundrans lust att blogga. Så nu är det bara att hålla alla tummar och hoppas på att inspirationen och blogglusten finns med mig. Nej, men nu kör vi helt enkelt! 

RSS 2.0