I SLUTET AV OKTOBER

 
Resultatet från gårdagens lilla fotopromenad.

RUNT HALSEN

Rutig halsduk: Monki // Zebrarandig halsduk: Lindex

Något som hör till hösten är ju alla fina kappor. Den svarta kappan som jag har på mig ovan är en favorit som jag köpte förra året på H&M. När man har en sådan enkel bas älskar jag att piffa till det med något extra och då tar jag gärna en stor halsduk att vira runt halsen. Ett plagg som både värmer och är snyggt! Dessa två är båda nya för säsongen. Den grön-blå-vit-rutiga kunde jag bara inte låta bli att köpa när jag såg den inne på Monki; mina favoritfärger i ett och samma plagg. Den zebrarandiga halsduken fick jag i premiärpresent av min söta syster; så mysig är den!

FOTOPROMENADIdag har jag redan hunnit jobba ett par timmar och varit ute på fotopromenad. Nu blir det till att bocka av fler saker på att-göra-listan; städa och tvätta. Ja, idag känner jag mig oerhört effektiv! 

LEOPARD

Topp + kjol + ring: H&M // Armband: Gina Tricot // Klocka: Skagen
 

Jag är för en stund sedan hemma från en heldag i Göteborg med Sofia. På shoppinglistan stod det ett par jeans samt några presenter och det var även det (och lite till...) som fick följa med mig hem. Shoppinglycka när den är som allra bäst!

BLACK AND WHITE

 
Kjol + armband med kors samt pärlarmband: Gina Tricot // Kofta + silvriga armband: H&M

AFTERNOON TEA

 
Nu är jag nyss hemkommen efter att ha fotat en massa bilder till bloggen med Sofia ute i höstrusket. Det både regnade och blåste, men med ett väldigt trevligt sällskap samt ett glatt humör kommer man långt med. Vi fotade väldigt mycket så nu har jag flera inlägg på gång. Next up: värma mig med en kopp te och kika igenom alla bilder.

TÅRTA x2 + EN I STORT SÄTT HOSTFRI LÖRDAGGo'afton! (Eller gå-av-tån till er som känner att det är en mer passande hälsningsfras.) 
Idag har vi firat pappa som fyllt år med både smörgåstårta och gräddtårta hos farmor och farfar. Ett stort grattis till dig min finfina pappa! I övrigt har jag inte gjort så mycket alls, utan har mest tagit det lugnt i hopp om att min långdragna förkylning ska försvinna en gång för alla. Dock verkar den trivas rätt bra i mitt sällskap, men jag måste ändå påstå att jag vann dagens kamp då hostattackerna blir färre och färre. Nu ska jag gå och lägga mig i hopp om att jag imorgon vaknar upp pigg och hostfri (peppar peppar, ta i trä) då det vankas föreställning. God natt på er! 

PREMIÄR

Jag och mina serveringskompisar. Oj, vad ni är bra!
 
Efter många repetitionstimmar med mycket slit med sång och danssteg var det äntligen dags för premiär för Vita Hästen i lördags. Det gick väldigt bra för att vara premiär och oj vad roligt det var med publikkontakten. De skrattade och verkade väldigt nöjda. Dessutom fick föreställningen en fin recension i BT. Tack hela härliga gänget för en utmärkt genomförd premiär och för en supertrevlig premiärfest! Nu tar vi och gör minst lika bra ifrån oss de resterande 19 föreställningarna!
 
Till helgen är det åter dags att ställa sig på Sagateaterns scen, men tills dess ska jag ta och vila min onda hals. Strepsils och te är just nu mina bästa vänner... ;) Äsch då, det är ju långt till fredag! 
 
PS. Klicka HÄR för att köpa biljetter.

RSS 2.0