19

 
Idag fyller jag alltså 19 år! Hur jag har firat hittills? Tackar som frågar. Jag har ätit god mat med familjen samt dajmtårta till efterrätt, och som ni ser på bilderna, kastat/blåst serpentiner. Att jag blundar i det starka solljuset eller gör någon klämkäck min det bjuder jag på. Såklart man är glad på sin födelsedag, menar jag... ;)

SUNNY SUNDAY

Med tanke på rubriken så borde ni nu egentligen få se några soliga och våriga bilder ute i det vackra vädret, men nej då, trots superhärligt väder har jag hållt mig inne hela dagen... Allergin satte stopp idag, men jag har ändå gjort lite nytta. Jag har pluggat lite (bättre än inget alls) och så har jag skrivit samt skickat iväg ett personligt brev och sökt sommarjobb. Nu är det bara att hålla tummarna!
 
Och just det ja. Jag har även klickat hem blusen och klänningen ovan som kommer från H&M båda två. Jag chockade mig själv med att ta två blåa plagg, väldigt ovanligt för att vara mig... *host, host* Gillar båda två och väntar nu med spänning tills jag får dem. Jag hoppas bara att de passar. Jag skiftar nämligen mellan två storlekar och det varierar vilken storlek beroende på plagg och så vidare, men det är ett ilandsproblem som jag kan leva med!
 
Nu får jag säga god natt, för även om jag är ledig imorgon har familjen förvarnat att de kommer och sjunger tidigt för mig innan de ska iväg till jobb och skola. Imorgon är det nämligen exakt ett år sedan jag fyllde 18! ;)

I'M BACK!

 
Efter nästan två veckors frånvarande här på bloggen är jag tillbaka! Anledningen till den oväntade bloggpausen beror på att jag inte mått något vidare den senaste tiden. Kroppen sa ifrån på diverse olika sätt och då får man göra det bästa av situationen och lyssna på den... Nu är jag dock på bättringsvägen och det tar tid men jag mår lite bättre ju mer tid som går.
 
Ikväll ska jag till mormor och vi ska uppmärksamma Earth Hour genom att släcka alla lampor och umgås i mörkret. Vi har nämligen en tradition, mormor och jag, att träffas varje år då det är Earth Hour. Ni missar väl inte denna miljömanifestation? Släck lampor, stäng av teven och datorn och umgås med nära och kära. Klockan 20:30 – 21:30 är det som gäller!

PHOTO SHOOT

I tisdags hade jag och Sofia en fotodag. Resultatet? Här nedan ser ni tre av bilderna.
 
 

PLUGGDAG

Photo Booth– det man tar till när man inte har någon bild som passar till inlägget... ;)

Idag har vi en gymnasiearbetsdag så det innebär en dag fullspäckad med plugg. Det börjar dra ihop sig till deadline för gymnasiearbetet... Hjälp! Men som med det mesta så löser väl sig även detta i slutändan. Positiva tankar tror jag räcker långt! Fast det klart att det skulle vara fint med en dag utomhus i det vackra vädret, men istället hittar ni mig framför datorn där jag försöker få ihop en text till en så kallad vetenskaplig rapport. Som tur är så är detta bara början på våren och vi har många fina dagar framför oss!
 
Ha en fin dag, allesammans!

DRY UF

 
Jag har ju glömt bort att visa er dessa bilder som är på en handduk från min vän Linnéas uf-företag, DRY uf, som jag köpte för ett tag sedan. De säljer en handduk i många härliga färger som dessutom har en förvaringsficka. Hur praktiskt och smart är inte det?! Blev ni nyfikna nu och vill veta mer tycker jag att ni utan tvekan ska kika in deras hemsida HÄR för mer info.

LUNCH I VÅRSOLEN

 
Årets första måltid utomhus slog jag och Sofia till med idag. Vi slutade tidigt båda två så då gick vi till Moset (Sandhults sevärdhet;) ) och köpte varsin pizza samt njöt av solskenet. Det var första gången som vi testade pizzan, men den var det då inget fel på! Något kallt i vinden var det dock men vad gör väl det då vårsolen visar sig och man har en fin vän?!

BALKLÄNNING

 
Tidigare idag knackade det på dörren och då var det min balklänning som anlände. Smidigt att få den levererad direkt till ytterdörren! Blev hur som helst jättenöjd med den och färgen älskar jag – en av mina favoritfärger. Lite stor och lite för lång, men det ska nog kunna fixas till utan några större problem. Hela klänningen får ni dock inte se förrän i början av juni då det är då den ska användas. LÄNGTAR!

EN DAGENS

Blus: Ullared – Jeans: Bik Bok – Halsband: Gina Tricot – Armband: Hultquist – Klocka: Skagen

 
 Blus: Zara – Ring: H&M – Skärp: Lindex – Lockar: Självfall förstärkt med fläta och några regndroppar.

RSS 2.0