27 APRIL

 
Hej på er!
Just nu har jag tagit en kort paus från att öva in mitt nationella tal i svenska som jag har imorgon. Tanken var att jag skulle ha pluggat och fixat i ordning talet igår, men denna helgen blev inte riktigt som planerat. Istället för en pluggdag igår var jag helt slut eftersom jag utöver min pollenallergi dessutom har dragit på mig en vanlig förkylning– ingen vinnande kombo direkt. Just nu känner jag mig dock lite piggare men fick hoppa över dagens vårkonsert med Notknäckarna. Jag har även fler körgrejer i veckan som kommer; imorgon är det första körrepetitionen inför höstens musikal som jag är med i och på tisdag vankas det ytterligare en vårkonsert. Håller tummarna över att min onda hals vill bättra sig så fort det bara går! 
Nej, nu får jag återgå till mitt argumenterande tal.
Vi hörs!

BALSKOR

 
I veckan fick jag hem mina balskor och jag är supernöjd! Bekväma att gå i och dessutom är det precis den skomodellen som jag har letat efter. Jag köpte dem på den HÄR sidan. (Tack Sofia för tipset!)

FINFINA VÅREN!

 
Dessa vackra tulpaner står nu i mitt fönster. Att jag sista dagen på lovet sitter inne och pluggar är inte så ledsamt som det kanske låter. Nej, för jag har fönstret på vid gavel så att jag kan höra fåglarna som kvittrar, ett bi som surrar i närheten, traktorn som kör på åkern utanför tomtgränsen, gardinen som fladdrar då och då av dem varma vårvindarna – vindar som inte kyler ner utan tillför energi. En mer harmonisk och fridfull pluggplats är nog svårt att hitta. Våren, i dessa stunder är du allt fin!

BIRTHDAY GIFTS

Jag kom på igår att jag har glömt bort att visa vad jag har fått i födelsedagspresent (förutom träningsskorna som ni kan se längre ner i bloggen). Så igårkväll tog jag fram kameran och fotade av vad jag fick på min födelsedag från familjen samt i helgen från släkten.
 
 
Bild 1: Snygga anteckningsblock + pennor
Bild 2: Teburk + smarrigt te
Bild 3: Blomma + påskägg
Bild 4: Tårtfat
Bild 5: Rosa sjal
Bild 6: iPhone + snygga hörlurar
 
Dessutom fick jag pengar, vilket alltid är välkommet... ;)

FYRA NYANSER AV BLÅTT

Klänning, jeansjacka & solglasögon: H&M – Halsband: Faith

KALAS PLUS PÅSKFIRANDEHoppas ni står ut med mobilbilder... ;)

Idag har vi haft släktkalas här hemma för mig och Rebecka! En toppendag har det varit med god mat och fika, trevligt sällskap och ett fantastiskt väder så här på påskafton! Hoppas ni haft en minst lika bra dag. Och just det, glad påsk på er! 

TRÄNINGSSKOR

 
Dessa supersnygga träningsskor fick jag av mamma och pappa i födelsedagspresent. Det är ett par NIKEiD vilket innebär att man själv får designa dem. Man får välja färg på sulan, nikemärket, yttertyget, skosnöret, ja i stort sätt får man bestämma över varje liten detalj på skon. Själv ville jag ha ett par riktigt färgglada– vem blir inte glad av lite färg liksom? Jag är jättenöjd med mina och dessutom är skorna oerhört bekväma! Är du nyfiken så klicka HÄR

Så fort hälsan är med mig kommer jag att hänga på gymmet med dessa på fossingarna!

SCONES

 
Igårkväll bakade jag och Beckan scones till kvällsmat. Vi drack även te till- sicken brittisk afton! ;)
Varför bakar man inte detta bröd oftare? Det är enkelt, går fort att baka och framförallt är det hur gott som helst!

BECKANS FÖDELSEDAG

 
Idag fyller Rebecka 8 år och självklart ska vi fira det! Här ser ni bilder som vi tog förra veckan då hon agerade fotoassistent och var serpentinansvarig. ;)

STUDENTMÖSSA

 
I veckan fick jag min studentmössa. Tänk att det bara är drygt två månader kvar till studenten! LÄNGTAR!

RSS 2.0