Glad påsk!

Ville bara kika in lite snabbt och önska er alla en GLAD PÅSK! Hoppas ni får en mysig helg med familj och vänner!
Idag blir det inget påskfirande för min del, utan det sparar vi på tills imorgon då det vankas släktkalas här hemma. Så idag fixar och donar jag med förberedelser inför det!
Ha en bra dag!

Just nu...

 
- ...känner jag mig som Pippi Långstrump i flätor. Dessutom får jag My Fair Lady-återblickar i huvudet då flätor var min "standardfrisyr" uppe på scenen.
 
- ...käkar jag mackor till mellanmål. Lingongrova med ost och gurka ska det vara! (Fick tyvärr inte vara med på bild.) ;)
 
- ...ska jag plugga matte och lite andra skolarbeten. 

Earth hour

Här har ni lite halvkassa mobilbilder på hur jag tillbringade Earth hour-timmen: en stor kopp te, lite choklad, tända ljus och lite tidningar på det!

Släktdrag?

 
Kommer ni ihåg det HÄR inlägget som jag skrev tidigare i veckan? Det handlade i alla fall om min "klassiska min" och om man ska tro denna bild, som är på min lillasyster, så är det ett släktdrag! Kanske är det helt enkelt en "Hjalmarsson-grej" det där med att le stort och göra tummen upp?! ;)

Under my umbrella


Prästkragar i fokus #2


Butterfly and roses


Indian Style


Prästkragar i fokus


Mobilblogg och mellanmål

Hej på er! Tänkte bara prova och blogga från mobilen. Jag har ingen aning om hur det blir men man måste ju prova sig fram för att få reda på saker och ting... ;)
På bilden ser ni mitt mellanmål, en hallonsmoothie! Mumma!!

Gräfsnäs slottspark

Dessa bilder är från i somras och är tagna av min fina vän SOFIA. Fotoplatsen denna dag var Gräfsnäs slottspark som ligger lite utanför Alingsås. Perfekt fotoplats och utflyktsmål! Så om du har vägarna förbi Alingsås tycker jag absolut att du ska ta en sväng till Gräfsnäs!

B som i Blåklint


Den klassiska Lovisa-minen

Alla kan ju reagera på olika sätt då någon tar fram kameran och man inte vill vara med på kort eller helt enkelt inte är beredd på det. Mitt sätt att reagera på, när denna situation uppstår, är att göra en grimas, och inte vilken som helst utan den klassiska Lovisa-minen: Le så stort som möjligt och visa tänderna, spärra upp ögonen så du får rynkor i pannan och sist men inte minst gör tummen upp! Där har ni receptet till min klassiska min! 
Vad har du för klassiker när det kommer till grimaser? Eller är det bara lilla jag som tänker på det här sättet, vilket i och för sig är mycket troligt... ;)

Black and White

 
Jag tycker det är himlans snyggt med svartvita bilder (som ni förmodligen kommer att lägga märke till framöver).
Här är ett gäng svartvita sommarbilder!

Då hamnade jag här igen...

Tjo allesammans!
Ja, då hamnade jag här igen då jag fick sådan lust att dra igång bloggen igen! Så vi får hoppas att det går bättre den här gången. Jag har dock inte så jättemycket tid att tillbringa till att skriva inlägg, så jag kan inte lova att det blir uppdatering varje dag men då jag har lite extra tid kan jag ju alltid förbereda med tidsinställda inlägg... 
 
Jag tittade igenom mitt bildarkiv på datorn och insåg att jag har massvis med bilder från i somras som jag kan visa er! Är ingen mästerfotograf direkt men man kan ju hoppas att våren kan anlända lite snabbare om man drömmer sig bort till sommaren, solen och värmen... Så framöver blir det mycket bilder, vilket gör att detta får bli ett bildlöst inlägg! :)
 
See you later!

RSS 2.0