Fler timmar på ett dygn, tack!

Web-cam bild i brist på annat...
 
Hej på er!
Som ni redan kan ana i rubriken så har jag fullt upp för tillfället, därav min frånvaro. Den här veckan har jag fullspäckat schema varje dag! Det är skolan som står för de flesta timmarna på mina dygn nu för tiden och när jag väl har pluggat klart räcker tiden inte till till så mycket mer, man behöver ju sova också!
 
Nej, nu måste jag nog återgå till mina spanska-glosor och lära mig hur man böjer imperativ en gång för alla.
Hoppas vi ses snart igen!

I mina hörlurar

 
 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på First Aid Kit samtidigt som jag pluggar. Deras stämsång är helt fantastisk och dessutom har de väldigt många bra låtar! En musikalisk syskonduo kort sagt!

5 x Lovisa

 
 
Var ute i sista stund och fotade lite självporträtt samt outfitbilder innan det började mörkna allt för mycket. Dock skymmer det ju ganska fort nu för tiden så därför blev bilderna lite suddiga, men av någon anledning så tyckte jag att det gav bilderna något "extra" och att de blev lite speciella. Så jag blev lite positiv överraskad när jag sedan förde över bilderna till datorn.
 
Go' kväll, gott folk!
 

Dagens outfit

 
 
Kofta, Byxor & Skärp: Ullared  T-shirt: Monki  Halsband: Faith
 
Lite halvkassa outfit-bilder får ni här...

Sista dagen på lovet

 
Idag är det sista dagen på jullovet för min del och jag hade tänkt att jag skulle åka in en sväng till stan och träna. Dock vaknade jag med huvudvärk och känner mig fortfarande lite hängig, så det blev inget med det... Istället har dagen blivit en vila-och-titta-på-film-dag och näst väntar Inception.
 
Ha en fortsatt bra dag!

Instagram

 
      
         
 
          
      
          
 
          
Några av mina Instagrambilder
 
Jag tänkte bara kika in och säga hej samt tipsa om min Instagram. Om jag inte uppdaterar på bloggen så kan jag mycket väl vara upptagen med att lägga upp en ny bild på Instagram... Så följ mig gärna där också: @lovisa_hjalmarsson

Vem är jag?

 
Hej på er!
 
Nu har jag startat en ny blogg. Jag hade en förut men där blev uppdateringen allt för dålig, men nu fick jag lite nya bloggkrafter och tänkte börja det nya året med en ny blogg! För att ni ska få en klarare bild av vem jag är som i detta nu sitter bakom skärmen och skriver tänkte jag göra en 10-punkter lång lista som beskriver mig som person, så nu kör vi!
 
1. Jag är en 17-årig tjej som bor i Borås och lever i nuet. En livsnjutare enda ut i fingertopparna kort sagt!
2. Eftersom jag inte har den blekaste aning om vad jag vill jobba med i framtiden så blev mitt val av gymnasielinje svårt. Det slutade med att jag valde samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap. Nu har jag precis klarat av halva min gymnasietid på Bäckäng där jag trivs som fisken i vattnet, även om stressen tar knäcken på en ibland...
3. Min familj och vänner är det som ligger mig varmast om hjärtat. Utan dem vet jag tusan hur jag skulle klara mig, så en stor kram till er!
4. Mitt stora intresse stavas körsång. Det är så förbaskat roligt och dessutom har jag haft turen att träffa så många olika personer genom detta fritidsintresse.
5. När vi ändå är inne på min musikaliska sida kan jag berätta att jag har haft möjligheten att få vara med i 2 musikaler. Nu senast i My Fair Lady som spelades under hösten här i Borås.
6. Träning är något som också får ta plats i min vardag. Jag försöker träna i sådan mängd att jag hinner med allt annat som bör göras men ändå såpass att jag känner att jag håller igång regelbundet.
7. En sporttokig tjej är jag med ska ni veta! En trogen guligan med ett hjärta som klappar för IF Elfsborg, så SM-guldet i fotboll 2012 hamnade i rätta händer om ni frågar mig. Förutom fotboll är jag även en återkommande tv-tittare när det t.ex. visas längdskidor, skidskytte och handboll i rutan.
8. Jag får ofta höra att jag är väldigt omtänksam av mig och det är nog min främsta och bästa egenskap om jag får säga det själv. Jag har dessvärre erfarenheten att jag ibland tänker för mycket på hur andra mår och glömmer bort mig själv och mitt egna välmående...
9. Om jag får bestämma vad som ska stå på matbordet är det tacos. Då ska det vara tacoskal fyllda med köttfärs, grönsaker och en klick crème fraiche som pricken över i:et!
10. Shopping är ännu ett intresse för mig. Dock är jag inte den som alltid har koll på de senaste trenderna och följer dem, utan jag har på mig det som jag tycker är snyggt och känner mig bekväm i.
 
Se där! Det var en slags beskrivning om och av mig. Sitter just nu och funderar om det ens är någon som har orkat läsa igenom allt. Det blev ett x-antal rader märkte jag nu, men ibland kommer jag in i en "skrivarbubbla" då jag har svårt att slita mig ifrån tangenterna...
 
Så det var allt från mig för den här gången. Eller just det, angående den tråkiga designen så är den bara tillfällig. Det är inte min starka sida, men jag har en kompis som klarar av sådant galant så får väl ta mig ett litet snack med henne! ;)
 
På återseende!

RSS 2.0